Welcome - About the Site

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by BottomPicker View Post
    How do I post a question in the engine forum. God this website is too complicated to first signup then ask a question. Go to The Hull Truth to see how to design a website!!

    The Hull Truth, THT?
    Isn't that a misnomer?
    What over there is actually "The Hull Truth"?

    Might be, "The Hull Gossip Forum" or "The Hull Bully Forum".

    Anyway, welcome to BoB, where things, discussions, people are just------ more civilized.

    Welcome Probie.

    Engine Sales and Service
    Ph +1 954.463.1515
    Fx +1
    954.463.4904
    Toll Free: 800.622.6747

    [email protected]
    www.parkeryacht.com

    Comment


    • #17
      Originally posted by Parker Yacht View Post


      The Hull Truth, THT?
      Isn't that a misnomer?
      What over there is actually "The Hull Truth"?

      Might be, "The Hull Gossip Forum" or "The Hull Bully Forum".

      Anyway, welcome to BoB, where things, discussions, people are just------ more civilized.

      Welcome Probie.

      Now see, that's what's wrong.
      I don't want to be "more civilized"
      We don't even have a Band Camp?
      We don't have a lock up?

      We're getting way too civilized

      Where's Fish Factory, Fishey Poo when you need him?

      We need some idiots over here

      Comment


      • #18
        Help! I'm an idiot and photobucket address is not recignized. Please explain how to down or upload pics.
        BWP

        Comment


        • #19
          Originally posted by Cool hand luke View Post
          Yamaha 60 tlrb was idling good and then motor cut off and would not start back up. It turns over and engages the starter but will not fire up. How do I proceed to troubleshoot this problem.
          Maybe try the engine forum to get the answer.

          Comment


          • #20
            Is it only me or do others have this issue? When I try to "Mark Chanels Read" sometimes it works, and most of the time it doesn't. I have to keep trying.

            I'm using Chrome Version 85.0.4183.102 (Official Build) (64-bit)
            Please watch my podcast: https://www.youtube.com/channel/UCXM...fTJ38kA/videos

            Comment

            Working...
            X